AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, çok sevineceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek üzere kurs, seminer veya eğitim programlarına katılabilir ya da evde kişisel gelişimle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak huzurlu, mutlu olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gemi direğine çıkmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiye çıkmak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, verilen kararların geri çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, her daim temkinli olacağına delalettir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir