AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden suya atlamak

Kahve falında gemiden suya atlamak

Kahve falında gemiden suya atlamak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden suya atlamak gördüyseniz:

  • Karara varmanız veya seçim yapmanız gereken konularda en yararlı alternatifi bulmanızı sağlayacak bilgiler beklenmedik şekilde elinize geçebilir ya da alışılmadık türde bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında gemiden suya atlamak hastalıklarını yeneceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işaret eder.

Kahve falında gemiden denize atlamak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemiden atladığını görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında gemiden karaya atlamak başarılarının devam edeceğine, esenliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiden atlamak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle suya atlamak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içine atlamak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında köprüden suya atlamak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir