AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden suya düşmek

Kahve falında gemiden suya düşmek

Kahve falında gemiden suya düşmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden suya düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Kahve falında gemiden suya düşmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiden denize düşmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında gemiden düşmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya düşmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalettir.

Kahve falında gemi su görmek hem itibar edineceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine yorulur.

Kahve falında su üzerinde gemi görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gemiyi suya indirmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında geminin su aldığını görmek afiyette ve keyifte olacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir