AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi suya indirmek

Kahve falında gemiyi suya indirmek

Kahve falında gemiyi suya indirmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, hep yerinde sayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyi suya indirmek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Kahve falında gemiyi suya indirmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyi denize indirmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gemiden indiğini görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yeni kısmetlere nail olacağına yorulur.

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden suya düşmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiden suya atlamak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su üzerinde gemi görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi ve su görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir