AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle karada gitmek

Kahve falında gemiyle karada gitmek

Kahve falında gemiyle karada gitmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyle karada gitmek gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Kahve falında gemiyle karada gitmek esenliğe kavuşacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında karada yürüyen gemi görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet eder.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyi karadan yürütmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Kahve falında karada gemi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında karada gemiye binmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karadan gemi yürütmek yol göstereceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalet eder.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek bazı konularda konuşulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir