AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir gemi görmek

Kahve falında büyük bir gemi görmek

Kahve falında büyük bir gemi görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir gemi gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında büyük bi gemi görmek kendisini iyi hissedeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz gemi görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında büyük gemiler görmek statü atlayacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir gemiye binmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir gemi görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kendini büyük gemide görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında denizde büyük gemi görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir