AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye binip kaçmak

Kahve falında gemiye binip kaçmak

Kahve falında gemiye binip kaçmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi zararın büyük olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiye binip kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında gemiye binip kaçmak oğlu evli ise boşanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiye binip gezmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Kahve falında gemiye binip denize açılmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında gemiye binip inmek kalp kırıklığına neden olacağına, zenginliğinin süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ata binip kaçmak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında otobüse binip kaçmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine inanılır.

Kahve falında arabaya binip kaçmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bisiklete binip kaçmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir