AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya batıp çıktığını görmek

Kahve falında suya batıp çıktığını görmek

Kahve falında suya batıp çıktığını görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Kahve falında suya batıp çıktığını gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Kahve falında suya batıp çıktığını görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıktığını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize batıp çıktığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne batırmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gemiyi batırmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kafaya iğne batırmak maddi olanakların artacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gün batımını görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir