AnaSayfa / Genel / Kahve falında gün batımını görmek

Kahve falında gün batımını görmek

Kahve falında gün batımını görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, büyük takdir toplanacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında gün batımını gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Kahve falında gün batımı izlemek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gün batımını görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında eski günleri görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşli günde kar görmek yeni mekânlara gireceğine, geleceğe dair planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında günleri karıştırmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında görülen kişiyi ertesi gün görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gün öncesini görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalet eder.

Kahve falında gün görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir