AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden gemiyle geçmek

Kahve falında denizden gemiyle geçmek

Kahve falında denizden gemiyle geçmek tartışmaların son bulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, tüm parasını kaybedeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına yorulur.

Kahve falında denizden gemiyle geçmek gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Kahve falında denizden gemiyle geçmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyle denizden geçmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında gemiden gemiye geçmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde gemi kullanmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde savaş gemisi görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında gemi görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde gemide gitmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde gemide olmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir