AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle suya atlamak

Kahve falında gelinlikle suya atlamak

Kahve falında gelinlikle suya atlamak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, can bulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle suya atlamak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında gelinlikle suya atlamak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikle denize atlamak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya atlamak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyu atlamak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında tepeden suya atlamak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk suya atlamak gelir kaynaklarının kuruyacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten suya atladığını görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir