AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden atladığını görmek

Kahve falında gemiden atladığını görmek

Kahve falında gemiden atladığını görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gemiden atladığını gördüyseniz:

  • Duygusal tartışmalardan kaçının.

Kahve falında gemiden denize atlamak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Kahve falında gemiden atladığını görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiden suya atlamak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında gemiden atlamak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya atlamak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırıkla atlamak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan atlamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalettir.

Kahve falında yükseklerden atlamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir