AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden denize atlamak

Kahve falında gemiden denize atlamak

Kahve falında gemiden denize atlamak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiden denize atlamak gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Kahve falında gemiden denize atlamak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işarettir.

Kahve falında gemiden atladığını görmek özel muamele göreceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden atlamak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında gemiden karaya atlamak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiden suya atlamak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yüksek moralli olacağına delalet eder.

Kahve falında denize atlamak yüzmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde atlamak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde ip atlamak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, zengin için yoksulluğa yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir