AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içine atlamak

Kahve falında suyun içine atlamak

Kahve falında suyun içine atlamak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, en pahalı evlerde oturacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında suyun içine atlamak gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Kahve falında akan suya atlamak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında soğuk suya atlamak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya atlamak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden suya atlamak kazancının çok daha fazla olacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında su üzerinde atlamak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu suya atlamak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suya atlamak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir