AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil balığı tutmak

Kahve falında dil balığı tutmak

Kahve falında dil balığı tutmak hayatındaki rahatlığın artacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında dil balığı tutmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında dil balığı tutmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dil balığı görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında dil balığı yemek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı tutmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla balık tutmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında balık çok balık tutmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, enerjisini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında gece balık tutmak makam ve rızık sağlayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında başkasına balık tutmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir