AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerinden atlamak

Kahve falında birinin üzerinden atlamak

Kahve falında birinin üzerinden atlamak büyük bir borcun altına gireceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kendini yiyip bitireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Kahve falında dağdan denize atlamak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına inanılır.

Kahve falında taştan atlamak planların boşa gideceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında arabanın önüne atlamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere atlamak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işarettir.

Kahve falında binadan atlamak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının atladığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında su üstünden atlamak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Kahve falında apartmandan atladığını görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir