AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan atlamak

Kahve falında kayadan atlamak

Kahve falında kayadan atlamak riske atılacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayadan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında kayalıklardan atlamak gamsız bir hayat süreceğine, o kapıyı kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalardan atlamak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan denize atlamak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında kayalardan denize atlamak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak işlerin günden güne kötüleşeceğine, özel hayatında mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalıktan atlamak elinin sıkışacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan atlamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir