AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide evlenmek

Kahve falında gemide evlenmek

Kahve falında gemide evlenmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, huzurlu günlerin geleceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemide evlenmek gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında gemide evlendiğini görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemide evlenmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde gemide görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karadan gemi yürütmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına inanılır.

Kahve falında gemi yapmak biraz dinleneceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında gemide balık tutmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında denizin ortasında gemi görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir