AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında gemi görmek

Kahve falında denizin ortasında gemi görmek

Kahve falında denizin ortasında gemi görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kararlarına saygı duyulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında gemi gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında denizin ortasında gemide olmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında gemi görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında ev görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, başarılarının daim olacağına delalettir.

Kahve falında denizin ortasında kaya görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında deniz ortasında kalmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında deniz ortasında yol görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir