AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gemide görmek

Kahve falında denizde gemide görmek

Kahve falında denizde gemide görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, rızıksız kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde gemide gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Kahve falında gemiyle denize açılmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında gemiyi denize indirmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemi görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında gemi görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde savaş gemileri görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzerken gemi görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, istediği projeleri yapamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir