AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi yapmak

Kahve falında gemi yapmak

Kahve falında gemi yapmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına yorulur.

Kahve falında gemi seyahati yapmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gemi yapmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı delalet etmektedir.

Kahve falında gemide düğün yapmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, rızkının kesileceğine işarettir.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi kazası yapmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir