AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde gemide olmak

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemi görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında deniz üstünde gemide olmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üstünde gemiler görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işarettir.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde gemi görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir