AnaSayfa / Genel / Kahve falında karadan gemi yürütmek

Kahve falında karadan gemi yürütmek

Kahve falında karadan gemi yürütmek doğru karar veremeyeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında karadan gemi yürütmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Kahve falında gemiyle karada gitmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karada gemi görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında karadan gemi yürütmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karada yürüyen gemi görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiyi karada görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet eder.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyi karadan yürütmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir