AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleriyle balık tutmak

Kahve falında elleriyle balık tutmak

Kahve falında elleriyle balık tutmak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, endişelerinin son bulacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleriyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde balık tutmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında elleriyle balık tutmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balıkları elle tutmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında balığı elle tutmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir