AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık denizde balık tutmak

Kahve falında açık denizde balık tutmak

Kahve falında açık denizde balık tutmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, mutluluğunun da artacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, korkularının üzerine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında açık denizde balık tutmak gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Kahve falında açık denizde balık tutmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kazancının günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında balık tutmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden büyük balık tutmak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında denizden balık tutmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde büyük balık tutmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına alamet eder.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir