AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi ve deniz görmek

Kahve falında gemi ve deniz görmek

Kahve falında gemi ve deniz görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, renk ve eğlence geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemi ve deniz gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında denizde batan gemi görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyle denize açılmak kişinin güzel işler yapacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında denizden gemiyle geçmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizde gemiler görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında deniz içinde gemi görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde batmış gemi görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde gemide gitmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir