AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gemiler görmek

Kahve falında denizde gemiler görmek

Kahve falında denizde gemiler görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, borçlarının da kapanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yeni bir iş bulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, huzurlu, mutlu olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında denizde gemiler gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Kahve falında denizde yüzen gemiler görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde bir sürü gemi görmek kendisini iyi hissedeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiye binip denize açılmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında gemiye binmek deniz görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında denizde yüzmek ve gemiye binmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde gemiye binmek alım gücünü yitireceğine, neşeleneceğine alamet eder.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir