AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz içinde gemi görmek

Kahve falında deniz içinde gemi görmek

Kahve falında deniz içinde gemi görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, arabasını ve toprağının olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine alamet eder.

Kahve falında deniz içinde gemi gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında deniz içinde gemi görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde geminin içinde olmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalet eder.

Kahve falında denizin içinde gemide olmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geminin içinde olmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde gemi görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendini geminin içinde görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gemi içinde olmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geminin içinde havuz görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir