AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gemide gitmek

Kahve falında denizde gemide gitmek

Kahve falında denizde gemide gitmek başarıya giden yollarının açılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında denizde gemide gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Kahve falında dalgalı denizde gemiyle gitmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında gemi denizde gitmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde giden gemi görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında denizde gemiyle gitmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde gemide gitmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, beklediklerini duyacağına inanılır.

Kahve falında hızlı giden gemi görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir