AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, tecrübelerini aktaracağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı deniz ve gemi görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı denizde gemiyle gitmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı deniz gemi görmek tatsız durumların yaşanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek planlarının gerçekleşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir