AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi tamir etmek

Kahve falında gemi tamir etmek

Kahve falında gemi tamir etmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında gemi tamir etmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açık görüşlülükle ifade etmeniz destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gemiyi tamir etmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında gemi tamir etmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında dolap tamir etmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat tamir etmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat tamir ettirmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, eve huzur dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tamir edilen ev görmek daha temkinli ve garantici olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında sandalye tamir etmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında saat tamircisi görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir