AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi tamir etmek

Kahve falında gemiyi tamir etmek

Kahve falında gemiyi tamir etmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyi tamir etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gemiyi tamir etmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi tamir etmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lamba tamir etmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami tamir etmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarı tamir etmek geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında motor tamircisi görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca tamir etmek manevi olarak çok rahat edileceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısı tamir etmek sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir