AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat tamircisi görmek

Kahve falında saat tamircisi görmek

Kahve falında saat tamircisi görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında saat tamircisi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Kahve falında saati tamir ettirmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati tamir etmek keyfinin yerine geleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında saat tamir ettirmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında saat tamir etmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında saat tamircisi görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalet eder.

Kahve falında saat tamiri görmek aniden evlilik kararı alacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük tamir ettirmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir