AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat tamir ettirmek

Kahve falında saat tamir ettirmek

Kahve falında saat tamir ettirmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında saat tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Kahve falında saat tamir ettirmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında saati tamir ettirmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iyilik ve hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında saat tamir etmek rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol saati tamir etmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat tamircisi görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saat tamiri görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında evinin tamir edildiğini görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir