AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye tamir etmek

Kahve falında sandalye tamir etmek

Kahve falında sandalye tamir etmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında sandalye tamir etmek gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında sandalye tamir etmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul tamir etmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, şansın yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında motosiklet tamir etmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında televizyon tamir ettirmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, borç batağına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski evi tamir etmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulur.

Kahve falında tamir aleti görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs tamir etmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını tamir etmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir