AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat tamir etmek

Kahve falında saat tamir etmek

Kahve falında saat tamir etmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat tamir etmek gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında saat tamircisi görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında saati tamir ettirmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bir hastalığa maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında saat tamir ettirmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında saat tamir etmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati tamir etmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat tamiri görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında radyo tamir etmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında uçak tamir etmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir