AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap tamir etmek

Kahve falında dolap tamir etmek

Kahve falında dolap tamir etmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dolap tamir etmek gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında dolap tamir etmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içini tamir ettirmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük tamir etmek planlarının bozulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon tamir ettirmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında uçak tamir etmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev tamir etmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalettir.

Kahve falında camiyi tamir etmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında telefon tamir etmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir