AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta beklemek

Kahve falında sokakta beklemek

Kahve falında sokakta beklemek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta beklemek gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında sokakta beklemek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulur.

Kahve falında sokakta duş almak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sokaklarda gezmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece sokakta yürümek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta dans etmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında sokaklarda yürümek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işarettir.

Kahve falında sokak köpeği sevmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sokak tatlısı görmek iç sıkıntısına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir