AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin öleceğini beklemek

Kahve falında birinin öleceğini beklemek

Kahve falında birinin öleceğini beklemek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin öleceğini beklemek gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Kahve falında ölümünü beklemek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında hasta başında beklemek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yardım beklemek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında hastanede sıra beklemek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında araba içinde beklemek maddi zararını karşılayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otogarda beklemek zor durumlara düşüleceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir