AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta beklemek

Kahve falında mezarlıkta beklemek

Kahve falında mezarlıkta beklemek işlerinin kolaylaşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, umutlarının söneceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta beklemek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında mezar başında beklemek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar beklemek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta beklemek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın başında beklemek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında durakta araba beklemek kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında sırada beklemek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden haber beklemek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında yemek beklemek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir