AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafikte beklemek

Kahve falında trafikte beklemek

Kahve falında trafikte beklemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafikte beklemek gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Kahve falında trafikte beklemek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trafik cezası ödemek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğun trafik görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasında ölmüş insan görmek mutluluk ve başarı getireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında trafikte yürümek birçok kişiye yardım edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazası izlemek işlerinin bu sayede açılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında öldüğünü görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir