AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet gününü beklemek

Kahve falında kıyamet gününü beklemek

Kahve falında kıyamet gününü beklemek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, hedeflere ulaşılacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kazancı arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak kazancının yerine gelmesine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında kıyamet gününü görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet günü görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir