AnaSayfa / Genel / Kahve falında geme faresi görmek

Kahve falında geme faresi görmek

Kahve falında geme faresi görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geme faresi gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında geme faresi görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında geme öldürmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemsiz ata binmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında geme görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında gem görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare görüp kovalamak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz iri fare görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, başarıları ile tanınacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek ümitsizliğe, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir