AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemsiz ata binmek

Kahve falında gemsiz ata binmek

Kahve falında gemsiz ata binmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ayrıcalık elde edeceğine, işine dört elle sarılacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gemsiz ata binmek gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gemsiz ata binmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gem görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında geme öldürmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında geme görmek hayatından razı geleceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geme faresi görmek bereketin artacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu ata binmek gitmediği yerlere gideceğine, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ata binmek ve düşmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eğersiz ata binmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir