AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iri fare görmek

Kahve falında beyaz iri fare görmek

Kahve falında beyaz iri fare görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz iri fare gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz iri fare görmek kişinin her daim iyi anılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri bir fare görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri siyah fare görmek makamının sarsılmayacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına yorulur.

Kahve falında iri fare görmek rütbe edineceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri beyaz üzüm görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yeni yerler göreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz iri dut görmek bunu da herkese ilan edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri beyaz köpek görmek gelecekte yüzünün güleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında iri beyaz yılan görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir