AnaSayfa / Genel / Kahve falında geme görmek

Kahve falında geme görmek

Kahve falında geme görmek hayatın yoluna gireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hastalığın biteceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hedeflerine yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında geme gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında gem görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geme faresi görmek işlerinin bollaşacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalettir.

Kahve falında geme görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine alamet eder.

Kahve falında gemsiz ata binmek dinde olgunlaşacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında geme öldürmek amacına ulaşmayı başaracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir