AnaSayfa / Genel / Kahve falında geme öldürmek

Kahve falında geme öldürmek

Kahve falında geme öldürmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, yarınlarına umutla bakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında geme öldürmek gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında geme öldürmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında geme faresi görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında gemsiz ata binmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gem görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında geme görmek hayallerinin yıkılacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kanserden öldüğünü görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalettir.

Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü görmek işlerinde bereket olacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi öldüğünü duymak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir