AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikte leke görmek

Kahve falında gelinlikte leke görmek

Kahve falında gelinlikte leke görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikte leke gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında lekeli gelinlik görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikte leke görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli gelinlik giymek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında lekeli pantolon görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ciltte leke görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, huzurlu, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur lekesi görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarda leke görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtta leke görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, gönül kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir