AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur lekesi görmek

Kahve falında çamur lekesi görmek

Kahve falında çamur lekesi görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur lekesi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çamur lekesi görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, umutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında yanakta leke görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine yorulur.

Kahve falında boynunda leke görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında diş lekesi görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında leke çıkarmak falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına inanılır.

Kahve falında ruj lekesi görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek sorunların son bulacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir