AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciltte leke görmek

Kahve falında ciltte leke görmek

Kahve falında ciltte leke görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, yeni bir hayata başlayacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında ciltte leke gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Kahve falında ciltte lekeler görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında cilt lekesi görmek parasız ve işsiz kalacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte leke görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında insan cildi görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap cildi görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında cildi yanmış birini görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı yapmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir